Privat Barnpassning

Privat barnpassning via RUT avdrag
Vill ni ha lite egen tid som förälder då finns vi här för er med världens bästa personal, där ni kan känna er trygga med att era guldklimpar har en rolig och trygg stund tillsammans med personalen.

För mer information om RUT- avdrag, klicka på länken nedan:
https://www.skatteverket.se/foretag/skatterochavdrag/rotochrut/safungerarrutavdraget.4.64a656d113f4c7597011e41.html

Privat barnpassning vid olika event
Vi hjälper er vid bröllop, fest eller andra event. Vi kan skräddarsy uppläggen efter era behov.

Personal
Det viktigaste vi har är vår personal och de handplockas noggrant ut för att sedan komma på en intervju, de ska ha goda referenser samt kontroll mot belastningsregistret. De älskar att umgås med barn och har tidigare erfarenheter av att självständigt ha passat barn. Vi strävar efter att alla familjer ska ha en ordinarie personal. Fjärilen Konceptet AB är slutet till kollektivavtal genom Almega. 

Hur går det till?
Du som kund träffar alltid personalen förutsättningslöst och kostnadsfritt innan uppdraget för att säkerställa att kemin emellan er känns bra och vill man sedan gå vidare med den personalen då bokar vi in inskolning utifrån era behov och önskemål, ni vet vad som är bäst för era barn och vi rekommenderar alltid att ni skriver ner en liten arbetsbeskrivning för att både ni och personalen ska känna sig trygg i vad som förväntas.

Prislista:

Vardagar / 07.00 - 18.00 / 200:- / timme (efter rutavdrag)

Kvällar & Helger / 220:- / timme (efter rutavdrag)

Storhelger / 100 :- extra / timme (efter rutavdrag)

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss på Fjärilen för mer information om den pedagogiska barnomsorgen och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Onlinebokning

Boka kostnadsfritt informationsmöte för att få reda på mer om denna tjänst