Vill du ge ditt barn en oförglömlig dag fylld med lek, skratt och spännande aktiviteter?

Elefanten Lilly är på besök på kalas!

Att ha en maskot på ditt barnkalas är som att ha en riktig superhjälte i huset! Barnen kommer att älska att ta bilder med maskoten och känna sig som en del av en spännande äventyrshistoria.

Vattenhoppborgen är väldigt rolig!
Hoppborgar är som magiska slott som bara väntar på att barnen ska klättra in och ha kul. Det är som att ha en egen personlig lekplats på ditt kalas!Gymnastikrummet i Täby Stockholm!

Att ha kalas i ett gymnastikrum är som att ha en egen olympisk arena för en dag! Barnen kommer att älska att hoppa, springa och leka i en stor och säker miljö. Det är som att ge dem friheten att utforska sina egna gränser och ha kul samtidigt!

 Då har du kommit rätt! Vårt företag erbjuder barnkalas som garanterat kommer att göra både ditt barn och alla gäster nöjda och glada.

Våra barnkalas är fyllda med en mängd olika roliga och kreativa aktiviteter som passar alla åldrar. Vi tar hand om allt från utformningen av inbjudningar till dekorationer och underhållning. Vi kan även ordna mat och dryck, så att du inte behöver oroa dig för någonting, men det finns även möjlighet att endast hyra våra utrymmen som är anpassade för kalas, hos oss finns det många möjligheter, men då får man ta ansvar för kalast själv.

Vi har erfaren personal som är specialiserade på att organisera och genomföra barnkalas. De är både roliga och professionella och kommer att se till att alla barn har en fantastisk dag. Vi kommer att anpassa kalaset efter dina behov och önskemål för att se till att allt blir precis som du vill ha det.

Vi erbjuder olika teman som ditt barn och dess vänner kommer att älska, t.ex. prinsessor, pirater, superhjältar och mycket mer. Vi garanterar att det kommer att vara en oförglömlig upplevelse för alla gäster, och din son eller dotter kommer att känna sig som den stoltaste födelsedagsbarnet någonsin.

Så tveka inte att boka ditt barns nästa kalas med oss. Vi lovar att det kommer att bli en dag fylld med glädje, skratt och minnen för livet. Kontakta oss idag för mer information och boka kalaset redan nu!


Här är några exempel på vad vi på fjärilen event kan erbjuda:

  • Ordnar hela kalaset utifrån önskemål och tema - slipp stressen kring kalas och planering
  • Anpassade lokaler - både inomhus och utomhus
  • Hoppborg - finns med och utan vatten
  • Maskot - välj mellan flera olika
  • Ansiktsmålning
  • Lekledare
  • Dekoration
  • Tillgång till grill (Endast kumla)
  • Önskar man catering så finns det möjlighet till att arrangera det
  • För fler alternativ, fyll i förfrågningsunderlaget här nedan