Fjärilen Barnpassning


Privat barnpassning via RUT avdrag
Vill ni ha lite egen tid som förälder då finns vi här för er med världens bästa personal, där ni kan känna er trygga med att era guldklimpar har en rolig och trygg stund tillsammans med personalen.

Privat barnpassning vid olika event
Vi hjälper er vid bröllop, fest eller andra event. Vi kan skräddarsy uppläggen efter era behov.

Personal
Det viktigaste vi har är vår personal och de handplockas noggrant ut för att sedan komma på en intervju, de ska ha goda referenser samt kontroll mot belastningsregistret. De älskar att umgås med barn och har tidigare erfarenheter av att självständigt ha passat barn. De har alla genomgått HLR.

Hur går det till?
Du som kund träffar alltid personalen förutsättningslöst och kostnadsfritt innan uppdraget för att säkerställa att kemin emellan er känns bra och vill man sedan gå vidare med den personalen då bokar vi in inskolning utifrån era behov och önskemål, ni vet vad som är bäst för era barn och vi rekommenderar alltid att ni skriver ner en liten arbetsbeskrivning för att både ni och personalen ska känna sig trygg i vad som förväntas.

Ni är varmt välkomna att höra er till oss på Fjärilen pedagogisk barnomsorg för mer information och hur vi på bästa sätt kan hjälpa er.